Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

 Jymy yllätys, Nupsu 2019: sponsored by Husse
27.12.2018 10:04

Nuppu on ollut aivan mahtava pakkaus kaikkinensa. Aina valmis mihin vaan. Nupsu järkkäilee onnistumisia onnistumisten perään eikä itse emäntä meinaa pysyä perässä. Tällä kertaa meidän onnistumisia on huomattu myös muualla ja ollaan saatu uutta tsemppiä tulevalle vuodelle.

Roni kasvatin emäntä vinkkasi meille fb kilpailusta, jossa haettiin tiimiä vuodelle 2019. Hakijana oli ruokavalmistaja Husse. Tuumasta toimeen ja lähetin lyhyen kertauksen Nupsun tähän astisista saavutuksista kisa- ja harrastekentillä.

Eipä aikaakaan kun puhelin pirisi ja Husselta soitettiin. Hakemuksia oli ollut yli sata, toinen toistaan parempia. Hakemuksia oli luettu, pohdittu ja taas luettu. Seula oli ollut tiukka. Itse pääpalkinto meiltä meni sivusuun, mutta pakko sanoa, että huonolle ei todellakaan hävitty, upea parivaljakko oli voittajaksi valittu! Husselle oli aiheutunut päänvaivaa jäljelle jääneistä upeista koirakoista ja olivat päättäneet luoda lisää tallipaikkoja Hussen tiimiin. Hussella onkin siten vuodelle 2019 neljä sponsorikoirakkoa, joista Nupun kanssa saatiin kunnia olla yksi valituista!

Aika mahtava juttu! Nupsulle lähtee tilaukseen siis Hussen ruuat ensi vuodelle ja kisataan Hussen punaisissa väreissä kisakentillä. Meistä varmasti kuulee myös Hussen fb sivujen kautta.

Nupun vuoden 2019 suunnitelmiin kuuluu ainakin aksakisoja ja toivottavasti päästään kesällä vepeilemään taas. Mejästartti on mietintämyssyssä eikä suljeta pois rallytokonkaan starttimahdollisuuksia. Ehkä muutama kauneuskilpailu mielenvirkistämiseksi voi olla mahdollista.


Kommentoi Rauhoittumista ja katseita tulevaan vuoteen
26.12.2018 11:48

Pieni hengähdystauko ennen ensi vuoden suunnitelmia, nautitaan vapaa-ajasta ja kasvatellaan kuntoa. Rekilenkillä sielu lepää <3

Rauhallista joulun aikaa kaikille!

Meillä aletaan suuntaamaan katseita pikkuhiljaa kohti ensi vuotta. Meillä on näillä näkymin tiedossa varsin tapahtumarikas ja mielenkiintoinen vuosi 2019 koirien tiimoilta! Näistä suunnitelmista lisää myöhemmin.....


Kommentoi Ronille tittelit!
26.11.2018 11:42

Ronille jäi hampaankoloon puuttuva Liettuan toinen serti. Ronin emäntä päätti yhdistää loman ja näyttelyn ja kokeilla vielä kerran. Roni emäntineen kävi pyörähtämässä Liettuassa toistamiseen ja Ronihan teki hienosti työtä käskettyä ja otti nimiinsä jo ensimmäisenä päivänä puuttuvan junnusertinsä! Tämähän tarkoitti sitä, että myös Roni saa toisena Korpitassulaisena pistää anomusta vetämään Liettuan sekä Viron junnumuotovalion titteliä varten! Seuraavan päivän näytelmät vaihtuivat ansaittuun lomailuun ja sunnuntain kehät päätettiin jättää välistä, sillä Ronilla ei enää ollut kehistä enempää saatavaa. Onnea Roni ja perhe, hienoa työtä!


Kommentoi Toinen LUVA!!
20.10.2018 11:33

Nupsu on jatkanut aksan parissa kisailuaan ja tyyppi on aivan huikea! Nupsu alkaa olemaan parhaassa iässä ja aivan liekeissä hommissa kuin hommissa. Kolmannet kisat takana ja plakkariin jo toinen LUVA!! Ja niin kivaa menoa radoilla!

Luokkanousu häämöttää nurkan takana, ihan liian jännittävää!!


Kommentoi Reissua pukkaa ja liuta uusia titteleitä!!
09.10.2018 11:21

Viron jälkeen oli ajatuksena, josko Liettua antaisi meille onnistumisia kahtena päivänä, saataisi meille tuplavalioita. Mukaan oli ajateltu Diva, Iita ja Roni, mutta viime hetkellä päätin lisätä Nupun kokeilemaan onneaan. Olihan se vähän jäänyt kaivelemaan se edellinen Liettuan reissu palata tyhjin käsin Nupsun osalta..

Ummikot ulkomailla reissussa ei ilmennyt minkäänlaisia ongelmia ja alamme ymmärtää, miksi ihmiset ravaavat balttiassa tuon tuosta. Eihän se ole ajoa kummempaa kruisailla pitkin Via Baltikaa! Löydetiin matkan varrelta ihana ruokapaikka, jossa pysähdyttiin mennen tullen. Sinne täytyy vielä joskus päästä poikkeamaan, nam mitä ruokaa! Toisaalta reissuaminen oli niin helppoa, että miksikäs ei lasten kanssa kesäreissua heittäisi jopa ihan lomailun kannalta...täytyypä pistää mietintämyssyyn..!

Reissu onnistui kaikin puolin ja onnistumisia tipahteli toisensa perään. Kilpailua oli, joten jännäämistäkin oli. Molempina päivinä piti onnistua jos tittelin mieli saada plakkariin! Iita voitti kisakumppaninsa ja sai kuin saikin onnistumisensa ja junnusertin, samoin junnusertit tipahti Ronille ja Divalle. Nupsu hallitsi kehää varmoin ottein ihanan iloisella esiintymisellä ollen ROP molempina päivinä. Diva oli myös ROP molempina päivinä. Roni oli ensimmäisen päivän ROP juniori ja liiteli isossa junnukehässä aivan huikeaan tulokseen isosta junnujoukosta ollen 8 parhaan joukossa. Oliko kasvis kehän reunalla hiukan ylpeänä!! Nupsu otti RYP4 sijoituksen myös upeasti. Olipa kivaa viedä pitkästä aikaa kehissäkin tyttöä.

Reissun saldona meille käteen jäi rivi uusia titteleitä:

Nupulle saatiin Liettuan muotovalion titteli,

Iitalle ja Divalle Liettuan juniorimuotovalion tittelit ja

Iitalle vielä kirsikkana kakun päälle saatiin laittaa hakuun myös Viron junnuvalion titteli. Aika huikeaa, eikö!!

Samalla täytyy todeta, että Iita sai siten plakkariin ensimmäiset Korpitassun valiotittelit!!!

Nuppu RYP4


Kommentoi


©2019 Korpitassun Kennel - suntuubi.com