Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

 E Pentue 2020
03.01.2020 07:20

E pentue on suunnitteilla 2020 kesälle. Kiinnostuneille lisäinfoa aikataulusta ohessa.

Iitan juoksuja odotellaan huhtikuun lopulle. Toivotaan astutus siten huhti-toukokuulle onnistuneeksi. Silloin pennut syntyisivät kesä-heinäkuun vaihteessa ja olisivat luovutuksessa elo-syyskuulla 2020.

Tietystikin nämä ajat tarkentuvat vasta kun juoksut alkavat. Nähtäväksi jää, onko neiti aikataulussaan vai ei ja miten kaikki sujuu muutoin.


Kommentoi Kohti vuotta 2020!
30.12.2019 20:37

Mahtava vuosi takana monessakin suhteessa. Ollaan saatu nauttia tänä vuonna menestyksestä monella eri saralla ja saatu viettää monta ihanaa hetkeä Korpitassulaisten tiimin kanssa. Ensi vuodelle on paljon taas suunnitelmia!

Ihana huomata myös, että rotua harkitsevat ovat ottaneet meihin rohkeasti yhteyttä ajoissa. Tehkää niin myös jatkossa! Meillä on aina monta rautaa tulessa ja tunnetusti minulla hieman hatara pää, joten olkaahan itse aktiivisia meidän suuntaan rotu- ja pentuasioissa.

Pentuja näillä näkymin on suunnitteilla kesälle 2020 Iitalle. Iita asuu tässä aivan lähellä, joten tosi kiva päästä suunnittelemaan tälläistä juttua yhdessä sijoitusperheen kanssa. Näillä näkymin pentuja on tulossa vasta loppukesään/alkusyksyyn, joten olehan kuulolla! Suunnitelmat ja niiden etenemisen päivitän tänne, mutta yhteyttä pentujutuista voi toki ottaa jo nyt ja voidaan yrittää sumplia sitten treffailua jo etukäteen niin halutessanne.

Suntuubi on lopettamassa kotisivutarjontaa ja meille täytyy siis etsiä myös uusi kotisivualusta viimeistään kesällä. Jos et enää löydäkään tuttua sivustoa niin etsithän sitä muuta kautta, sillä meillä on tarkoitus pitää kotisivut elossa myös tämän palvelimen loppumisen jälkeenkin!

Ihanaa tulevaa vuotta 2020 kaikille!


Kommentoi Nova on muuttanut uuteen kotiinsa <3
07.10.2019 16:21

Nova on löytänyt oman perheensä ja asuu nyt sijoituksessa tässä lähellä. Novaa tullaan näkemään meidän menossa mukana myös jatkossa!


Kommentoi Nova etsii sijoituskotia Joensuun lähialueilta
25.09.2019 09:12

Korpitassun Drama Queen on saanut kotoisammin nimen Nova. Nova on käynyt jo ensimmäisillä rokotuksilla ja on aloittanut arkitapakoulutusta. Nova on erittäin reipas pentu ja sillä on hienot raamit näyttelykehiäkin ajatellen. Novalle on testattu myös nenän käyttöä ja näyttäisi nenä toimivan loistavasti.

Nova etsii edelleen sitä oikeaa sijoituskotia Joensuun lähialuilta. Ota yhteyttä mikäli kiinnostuit :)


Kommentoi Korpitassuilla ensimmäinen aikuisvalio!!
27.08.2019 19:55

Mahtavia uutisia kantautui Virosta kun toisen pentueen poika Roni oli napannut Virosta sertin PU3 sijoituksella ja sai näin ollen Viron valion tittelin. Koska Ronilla on Suomesta jo serti, niin samalla poika valioitui myös Suomeen.

Virallisesti Ronia voi nyt siis kutsua nimellä

FI MVA EE MVA BALT JMVA EE JMVA LT JMVA LV JVA KORPITASSUN AC KOBRA.

Ronilla on ikää vain 2v ja 1kk kun se valioitui myös kotimaahan, joten tyytyväisempi ei voisi kasvattaja olla. Mahtavaa työtä ja kiitos aktiivisuudesta Ronin perheelle!

D pentueesta Drama Queen etsii edelleen sitä oikeaa sijoituskotia tästä lähialueilta. Olemme aloittaneet pennun koulutuksen luoksetulolla ja istumisella sekä ruokakuppikäytöksellä. Koulutuksessa on käytetty apuna spanielipilliä. Tytölle on tarjottu päivittäin mahdollisuuksia tutustua riistalintujen hajuihin, joista näyttää olevan tohkeissaan. Pentua on kuljetettu menossa mukana lasten pelikentillä ja agilityhallilla sekä totuteltu autoiluun ja autossa olevaan metallihäkkiin. Tyttö vaikuttaa tosi reippaalta iloiselta pieneltä spanielinalulta ja sillä on rahkeita varmasti moneen menoon. Tällä viikolla edessä on 10 vkoisen madotukset.

Ota ihmeessä yhteyttä jos sijoituskuviot kiinnostaisivat, jutellaan lisää :)


Kommentoi


©2020 Korpitassun Kennel - suntuubi.com